重要

About Entry to Campus and University Reception Services (from August 1 to September 19, 2022) (Updated July 25, 2022)

Taking into account the societal circumstances concerning COVID-19, entry to campus and reception counter services are as follows.

* Information about the measures after September 20 regarding the entry to the campus and reception services will be announced in Mid-September.

* This may vary depending on the circumstances of contagion.

■ About Entry to Campus

1) About entry

* Please take your body temperature at home before commuting to school or work.

If your temperature is 37.5 or higher, you will not be allowed to enter campus. (Check here for details)

Temperature check stations have been set up at multiple buildings on campus, so please take your temperature as needed on your own.

2) About entry locations (Check here for details)

Ikebukuro Campus : Main Gate, Tucker Gate, Gakuin North Gate, Mckim Gate, Gate to Bldg. No.5 (St. Paul's Plaza side Gate, West Gate), Side Gate to Bldg. No.6

Niiza Campus : Main Gate, University Gate No.2 (Chitoku Gate), Tachikawa Gate

3) Precautions

Be sure to wear a mask. However, you may remove the mask outdoors if there is enough space between people and there is no conversation.

Carry out proper cough etiquette.

Be thorough in washing hands with soap frequently, as well as disinfecting hands as necessary.

See Campus Entry Possibility Regarding COVID-19 if you have symptoms such as a cold or fever.

■ About Class

Check here for face-to-face classes and classrooms enabled for students taking online classes on campus.

Check here for latest information on the course implementation policy.

■ About Reception Counters for All Administrative Offices

We ask that you make inquiries to any of the university’s reception counters from 9:00-16:00 Monday-Friday after also checking “Measures for All Administrative Departments” below.

However, for each of the following departments are as indicated.

Clinic   Please check here.

Independent Graduate Schools Office   12:00-19:00 Monday-Friday

* Offices are closed from August 10 (Wed.) to August 19 (Fry.).

■ Measures for All Administrative Departments

See below for measures for all administrative departments.

Academic Affairs

Student Affairs